Ons Team

Een ijsje is maar lekker als het met liefde en hartstocht wordt bereid en geserveerd. Daarom zoekt 't Galetje steeds nieuwe blije, vriendelijke en klantgerichte studenten en flexi-jobbers met een passie voor ijs om in haar team te werken. Omdat 't Galetje de hygiëneregels strikt toepast zijn alle teamleden getraind in net en nauwkeurig werken zodat de taaklijsten voor het kuisen, bedienen en ijsbereiden nauwgezet worden worden gevolgd.

Ons ijs

't Galetje bereidt zijn ijs op basis van een basismix die het na lang zoeken vond bij een Italiaanse producent en die het sinds 2008 gebruikt in haar ijsbereiding. Deze mix zorgt voor de specifieke karakteristieken die ook vandaag nog het ijs van 't Galetje typeren: een ijs dat ondanks een laag vetgehalte toch een warme romige structuur heeft en dat langzaam afsmelt in de mond waardoor het een minder koude-gevoel en een intensere smaaksensatie geeft.

Tot op heden is 't Galetje de enige noemenswaardige afnemer in België van dit kenmerkende product waardoor het ijs van 't Galetje uniek blijft in onze regio.

Onze visie

't Galetje gelooft dat een betere wereld een vriendelijke wereld is waar mensen blij zijn met zichzelf en met de mensen rondom hen. We willen graag de ontmoetingsplek zijn waar mensen van alle leeftijden en achtergronden met liefde aan terugdenken. Daarom tracht het team van 't Galetje om van elk ijsje een geluksmoment te maken zodat het zijn klanten blij de rest van hun dag in kan sturen. Om dat te bereiken maakt 't Galetje niet enkel de lekkerste ijsjes met de beste grondstoffen maar zoekt het ook stelselmatig naar vriendelijke en opgewekte mensen om haar team te versterken.

GALETJE VIVIANE WINKEL 2015 bright